MR RÖR AB

MR Rör i Storstockholm AB (Org nr 556661-8749) är ett koncernägt aktiebolag som ägs av Instalco Nordic AB. Vi har kontor beläget i Kista. 

Vi är ett auktoriserat VVS-företag som utför installationsarbete efter de branschregler som gäller säker vatteninstallation. Alla våra montörer är certifierade och har lång arbetslivserfarenhet från arbete med VVS-installation och service.

Vi arbetar efter ledningssystem, Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö:

  •  ISO 9001:2015
  •  ISO 14001:2015

Företaget riktar sina tjänster till Stockholm med omnejd och runt Mälardalen. MR Rör i Storstockholm AB utför allt från total entreprenad till service, reparationer och installation inom arbetsområdena värme, vatten, kyla samt sanitet.

Vår affärsidé

Företagets affärsidé är att jobba med statliga samt kommunala bolag, där vi idag har ett flertal ramavtal samt  byggbolag och fastighetsföretag.

MR Rör AB utför på ett effektivt och kvalitetsmässigt proffsigt sätt tjänster inom VVS-installation och service. Med miljösäkerhet i fokus och med stor kompetens inom arbetsområdet utformar vi individuella lösningar enligt våra kunders specifika önskemål.

Våra installationer utförs med hjälp av kvalitetsprodukter på ett fackmannamässigt arbetssätt. Vi vill att vårt arbete skall resultera i en nöjd samt återkommande kund med en väl fungerande installation där kunden gärna anlitar våra tjänster igen.